Интернет презентација ОШ "ПЕТАР КОЧИЋ" из Банатског   Деспотовца

 

 

А  К  Т  У  Е  Л  Н  О  С  Т  И ЛЕТОПИС

ОПЕРАТИВНИ ПЛАН ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ И РЕАЛИЗАЦИЈУ ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНОГ РАДА ПО ПОСЕБНОМ ПРОГРАМУ ЗА РАД У УСЛОВИМА ПАНДЕМИЈЕ ВИРУСА Covid-19 

 


ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ! ! !

ПАНДЕМИЈЕ ВИРУСА Covid-19             

             <

Октобар 2016.

ДАН ДУХОВНОСТИ 2017. године

Приредба поводом Светог Саве

            

            
  


Октобар 2016.
ВОЈСКА СРБИЈЕ - ,,Отворени дан'' 11.10.

Ученици наше школе учествовали у манифестацији коју је организовала Војска Србије. 
ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ШКОЛИ  3. 10. - 7. 10. 2016. године

Вашар

              
             
Приредба поводом Дана школе 6. 10.

              


              
Маскенбал је одржан 5. 10. у холу школе.

              
              


Ученици су 4.10. посетили узгајивачницу егзотичних птица у оквиру ЕКО дана

              

У оквиру активности предвиђених за почетак нове школске године, припадници полиције организовали су 4. 10. најмлађим основцима предавање о првилима безбедног учествовања у саобраћају.

                

                     

                 

Децембар 2014.

 12.12.2014. у припремној предшколској групи организована је радионица под називом „Новогодишње чаролије“ у којој су укључени родитељи и деца. Радионица је имала за циљ укључивање родитеља у реализацију плана васпитно-образовног рада, укључивање родитеља у заједничке акције и манифестације. Родитељи и деца су на истом задатку исказивали своју креативност, а резултат је био видљив на крају радионице-осмишљен боравишни простор и окићена новогодишња јелка.

Description: D:\SLIKE\DEČIJE SLIKE\GENERACIJA 2008-09\IMG_1672.JPG      Description: D:\SLIKE\DEČIJE SLIKE\GENERACIJA 2008-09\IMG_1696.JPG

Пишемо писмо Деда Мразу                            Правимо јелке од:  картона, вунице и перлица

 

Description: D:\SLIKE\DEČIJE SLIKE\GENERACIJA 2008-09\IMG_1725.JPG       Description: D:\SLIKE\DEČIJE SLIKE\GENERACIJA 2008-09\IMG_1731.JPG

Украшавамо собу и јелку                                                  Заједничка фотографија са мамама

 

 

Децембар 2014.

У основној школи ''Петар Кочић'' реализована је едукација наставника по Плану годишњег рада за школску 2014/2015.годину.

Наставници, васпитачица, стручни сарадник-педагог и директор допунили су своја знања на тему: ''Могућности за унапређивање сарадње и тимског рада у установи''.

Семинар је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања, а објављен је у Каталогу за школску 2014/2015.годину под редним бројем 110 и компетенцијом К4.

            

 Наставници су пажљиво пратили излагање реализатора семинар

           

 Слушаоци-учесници семинара кроз рад радионица показали су шта су савладали

на обуци-тренингу.

 

Новембар 2014.

Делегација школе посетила колегиницу Ивану Јеж-Лончар која је на породиљском одсуству.

                
Октобар 2014.

По плану рада Школе 23. октобра 2014.године обележена је ''Сунчана јесен живота'' – Дан старих. Ученици нижих разреда пригодним програмом увеселили су своје баке и деке показујући им на разне начине оно што су научили: рецитовањем, певањем играњем и глумом.

Програм су осмислиле учитељице: Зорица Поповац, Стана Субашић и васпитачица Данијела Ђоловић.

После завршеног програма настављено је дружење унука са бакама и декама.

Неки од призора са обележавања Дана старих – ''Сунчана јесен живота''

       

Нестрпљиво ишчекивање               Рецитације на тему                 Глумци уз музичку пратњу

почетка програма                               унук - бака - дека                   увесељавају присутне

 

                         

 Колико је могла стати у хол: баке, деке, а био је мањи број родитеља

 

  

           

Октобар 2014.

06. – 10. октобар  ''Дечја недеља''

Манифестација ''Дечја недеља'' обележена је пријемом првака у Дечји савез, ликовним радионицама, гостовањем позоришта из Зрењанина, маскенбалом и дечјим вашаром.

                            

06. октобра уз пригодан програм               07. октобра мала ликовна радионица

обављен је прије првака у Дечји  савез                       ''Јесења јесен рана''

                              

       08. октобра гостовали су                              09. октобра део призора са

          глумци из Зрењанина                                             маскенбала

                                        Description: D:\slike\Dečija nedelja 06. do 10. oktobar.2014\IMG_1297.JPG

              10. октобра одржан је Дечји вашар – најмлађи на вашару

 

Јун 2012.

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ШКОЛСКА 2012-2013

 

АРХИВА

Фебруар 2010.

 Дана 14. фебруара је био прави дан љубави. Ове године титула љубавног поштара припала је Драгану Васићу ученику шестог разреда. Стотинак писама уз његову помоћ стигло је у руке наших заљубљених ученика. Крајем фебруара поново у сарадњи са Полицијском управом Зрењанин и  Дунав осигурањем наши првачићи добијају свице који ће им обезбедити већу сигурност у саобраћају.

Јануар 2010.

Затим је дошао 27. јануар и Свети Сава који је био  пригодно обележен уз приредбу у холу наше школе  и доласком пуно гостију.

Децембар 2009.

У овом месецу стигли су и пакетићи са којима смо обрадовали наше малишане од првог до четвртог разреда. Није било краја срећи што због пакетића што због одласка на зимски распуст.

Децембар 2009.

Децембра месеца, посетили  су нас полицајци  Драган Спајић и  Драган Кочић, са којима наша школа има изузетну сарадњу и упознали су наше ученике са опасношћу при руковању пиротехничким средствима.

Октобар 2009.

Октобар месец обележила је Дечја недеља.Сваки дан у нашој школи био је осмишљен тако да буде пун игре, креативности и такмичарског духа .У овој недељи одржан је и маскенбал који је побудио велико интересовање .Наши забавиштанци су у Дечјој недељи одржали модну ревију својим родитељима, а све ово је организовала наша васпитачица Данијела Ђоловић.Спортски дан је обележио изузетан такмичарски дух наших ђака .Последњи дан је Дечје недеље увек је најлеши и најпосећенији.Оранизован је дечији вашар. Пуно колача , играчака , воћа и поврћа отишло је за пола сата са наших тезги. Интересовање је било велико и пуно наших мештана је дошло последњег дана лепог времена одржан је јесењи крос у нашој школи.

Септембар 2009.
У септембру месецу наша деца су обележила Међународни дан мира и својим порукама украсили хол  школе .У свему томе им је помогла учитељица Зорица Поповац задужена за Дечји савез у нашој школи.
4. cептембар 2009.

Дана 4.09.2009. нашу школу посетио је саобраћајац који је одржао предавање  првачићима. Предавање је било занимљиво и сва деца су била укључена у надметање о томе ко боље зна правила саобраћаја.Наши најмлађи ђаци су се одлично показали !

1-3 септембар 2006.

Радници наше школе су се заједно са  радницима школе из Ботоша придружили ОШ"Младост" из Томашевца  на стручној екскурзији у оквиру које смо обишли више места у Шумадији и централној Србији, као на пример: Манастир Манасију, Ресавску пећину, водопад Ресавицу, Опленац, Рудник и тд.
Фото албум са овог путовања можете погледати.......
ОВДЕ

11. август 2006.

Поводом Дана Месне заједнице ученици Школе су учествовали у програму обележавања досељавања становништва у Банатски Деспотовац 1945.године.

2. август 2006.

Школа је била домаћин  спортским сусретима екипа које су по пројекту ''Афирмација женског спорта'' промовисале жене у спорту.

25. јул  2006.

Ученици школе (17 ученика) завршили су курс ''Школа риболова'' чији је садржај пружио основна знања из области екологије, здравствене заштите и етике риболова. Након практичног дела ученицима су уручене дипломе и поклон у спортском прибору и опреми.

2. јул 2006.

Школа је  добила Златну плакету ЛС Општине Зрењанин за дугогодишњи допринос на очувању животне средине и пошумљавања.

1. јул 2006.

На такмичењу у гађању ваздушном пушком поводом 60 година постојања ЛД у Банатском Деспотовцу екипа школе заузела је прво место

1. јул 2006.